Äntligen!

När maskinerna rullas ut och det börjar hända något utanför skrivbordet och datorn, då infinner sig en ny känsla.

I ett projekt är det många steg som ska till innan skopan sätts i backen. För vår del, när det gäller utbyggnad av vatten och avlopp, ska bästa dragning av ledningarna hittas, marken undersökas, fältbesök genomföras, information till berörda skickas ut, tillstånd utifrån kultur, natur och markägare sökas och avtal upprättas. Och det är bara några av stegen innan vi är framme vid genomförande. Många gånger tar den processen lång tid, i lite större projekt kanske flera år. Det blir lätt en känsla av att inget händer när det egentligen är febril aktivitet som pågår.

När vi till slut är framme vid dagen D. När maskinerna rullas ut och det börjar hända något utanför skrivbordet och datorn infinner sig en känsla av ”äntligen”. Nu händer det där som vi jobbat så länge för.

Just nu inleds arbetet med att dra nya vatten- och avloppsledningar i Högåsen och Fuxboudden. Det avverkas, borras och grävs. Äntligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s