Den sommartid nu kommer

Vi märks som minst när vardagen fungerar som bäst. När många är lediga tömmer vi sopor, levererar vatten, el och biogas och gräver för framtidens infrastruktur.

Det är nära nu…. Midsommar, semester, men allra först skolavslutningar och studenter – som i år kommer att firas i någon annan form än vi är vana. Vi är många som går på ledighet snart. De allra flesta kommer att hålla sig i Sverige den här sommaren och vi kommer att få nya semesterupplevelser att se tillbaka på.

Men inte alla går på semester. Här på Karlskoga Energi & Miljö kan vi inte stänga ner. Våra pannor på kraftvärmeverket har försett oss med fjärrvärme under vinter och ånga till industrierna. Nu måste de få en service så att de håller nästa år också. Biogasbussarna i Örebro måste fortsätt med att få gas i tanken och hur skulle det bli om vattenverket stängde för semester? Vi vill fortsatt bli av med vårt avfall och vi vill kunna åka till återvinningen på Mosserud. Vi vill inte att reningsverket stänger och vi vill ha både el och bredband. Och på sommaren när vädret tillåter, då är det som bäst att gräva. Gräva ner rörledningar, elledningar, fiber…

När du ser oss eller någon av våra bilar ute i sommar, skicka oss en positiv tanke och ett värmande leende, så tar vi hand om det du behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s