En ännu mer hållbar framtid

Varje dag gör vi nytta för det samhälle vi verkar i och varje dag måste vi göra det lika noggrant. Att förstå och kunna det vi gör – det är viktigt för oss.

Min förra vecka på jobbet gjorde att jag än en gång kände mig stolt och ödmjuk inför den kompetens som finns på vårt bolag. Och för den kraft och energi vi lägger ner varje dag, varje år.

Jag tillbringade en dag med vår dammtekniskt sakkunniga Ylva Helmfrid Schwartz, hon skulle besiktiga några av alla våra dammar. Med vår produktion av grön el, från småskalig vattenkraft följer också ett stort åtagande som ägare av dammar. Det finns ett omfattande regelverk, precis som det finns för all farlig verksamhet. Även om våra dammar inte är stora, förhållandevis, så kan ett dammbrott orsaka stora skador inte bara för oss utan för alla som bor och verkar nedströms i vattensystemet.

Med dessa risker och tankar på vad som kan hända i bakhuvudet slogs jag av vilken oerhörd kompetens det finns på vårt lilla bolag och hur vi alla jobbar mot en ännu mera hållbar framtid. Varje dag gör vi nytta för det samhälle vi verkar i och varje dag måste vi göra det lika noggrant. Att förstå och kunna det vi gör – det är viktigt för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s